Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.
L’Escola de Patologia del Llenguatge ofereix cursos de formació permanent de diversa durada que, convenientment distribuïts durant l'any, permeten als alumnes aprofundir en temàtiques concretes o actualitzar coneixements en determinades àrees professionals.
Neurologopèdia
Disfàgies Orofaríngies
Teràpia miofuncional
Formalització d’inscripcions
Les places són limitades i s’adjudicaran per ordre d’inscripció. Abans de matricular el curs es necessari sol·licitar la disponibilitat de places per correu electrònic a l’adreça: epl@santpau.cat

Per formalitzar la inscripció s’ha d’emplenar la butlleta d’inscripció i remetre-la per e-mail conjuntament amb una fotocòpia del DNI i el resguard d’ingrés de l’import del curs a l’adreça electrònica: rparramon@santpau.cat

BUTLLETA D’INSCRIPCIÓ

El pagament mitjançant transferència bancària s’ha de realitzar a:

Núm compte: ES45 2100-5000-5102-0003-7912
Entitat Bancària: Caixabank
Titular del compte: Fundació de Gestió Sanitària de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.
(és imprescindible posar en el resguard del banc el nom i cognom de l’alumne/a i el nom del curs al que es matricula)

També es pot realitzar el pagament mitjançant tarja de crèdit directament a la Secretaria de l’Escola (dimarts i dijous de 16.00 a 19.00).
Acreditació
Al finalitzar el curs s’entregarà un Certificat d’Assistència atorgat per l’Escola de Patologia del Llenguatge de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona.
NEWSLETTER
ENVIAR